History

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις του Future of Work Conference

2023

Future of Work Conference

Redefining leadership for a better world of work

Το συνέδριο Future of Work παρουσίασε για δεύτερη χρονιά η BOUSSIAS events την Πέμπτη 23 Μαρτίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», υπό την Αιγίδα ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Υπό τον τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας την Ηγεσία για ένα καλύτερο Μέλλον της Εργασίας», η εφετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε σημειώνοντας σημαντική επιτυχία συγκεντρώνοντας μαζικά το ενδιαφέρον των τμημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου 250 στελέχη HR και General Management προερχόμενα από περισσότερες από 100 διαφορετικές εταιρείες και φορείς.

Μέσα από την πλούσια ατζέντα, με περιεχόμενο αποκλειστικά αφιερωμένο στο μέλλον της εργασίας, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα στοιχεία πρόσφατων ερευνών του International Labour Organization, του Cedefop, του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και του Harvard Business School. Οι έρευνες αναδεικνύουν σε απόλυτη προτεραιότητα για το μέλλον της εργασίας, την αναβάθμιση, την εκμάθηση νεών δεξιοτήτων καθώς και τη δια βίου εκπαίδευση.

Μέσα από τις ομιλίες των ειδημόνων, αναπτύχθηκαν όλα τα megatrends που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα: Generative AI και τα σύγχρονα εργαλεία για πολλά επαγγέλματα, η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της ηγεσίας, η εισαγωγή της Gen Z στον κόσμο της εργασίας, η επιτυχής διαχείριση ενός διαγενεακού Ανθρώπινου Δυναμικού, η ψυχική υγεία, η ευεξία, η διαχείριση του stress και της κόπωσης, τα νέα μοντέλα εργασίας και οι αλλαγές που επιφέρουν στον χώρο της εργασίας, τα νεα benefits για εργαζόμενους αλλά και η ευελιξία ως «κλειδί» για ένα καλύτερο μέλλον της εργασίας, career mobility, Employee Value Proposition κα.

Το συνέδριο έδωσε το βήμα στην πρωτοβουλία BrainReGain η οποία στοχεύει στον τον επαναπατρισμό στελεχών για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας,  καθώς επίσης και στο σωματείο No Mobbing στόχος του οποίου είναι η εξάλειψη της ηθικής παρενόχλησης και βία στον εργασιακό χώρο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου τονίστηκε η σημαντικότητα και η ανάγκη προς μία μετάβαση σε ένα πραγματικά συμπεριληπτικό αλλά και προσβάσιμο μέλλον της Οι ιδρυτές της Black Light, σκοπός της οποίας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση B2B εκπαιδευτικών υπηρεσιών που δημιουργούν γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους με και χωρίς όραση,  συμμετείχαν με ομιλία σχετικά με την κατάρριψη παγιωμένων μύθων γύρω από τα τυφλά άτομα, ενώ ανέδειξαν τρόπους για ένα περισσότερο προσβάσιμο εργασιακό περιβάλλον. Ειδικότερα και σχετικά τη συμπερίληψη και την απορρόφηση μεταναστών στο εργατικό δυναμικό, έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση, μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων, στο πάνελ συζήτησης στο οποίο συμμετείχαν διακεκριμένα στελέχη κορυφαίων εταιριών από την ελληνική αγορά.

Download Presentations

Future of Work Conference 2023

2022

Future of Work Conference

Reimagine the World of Work

Όλα τα megatrends για την εργασία στο συνέδριο Future of Work Conference.

+300 στελέχη από +100 εταιρείες

To πρώτο συνέριο Future of Work Conference – Reimagine the World of Work – παρουσίασε η BOUSSIAS την Τετάρτη 23 Μαρτίου, σε ψηφιακή μορφή, ενώ ολοκληρώθηκε σημειώνοντας σημαντική επιτυχία συγκεντρώνοντας μαζικά το ενδιαφέρον των τμημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου, περισσότερα από 300 στελέχη HR και General Management προερχόμενα από 100 διαφορετικές εταιρείες και φορείς.

Το συνέδριο έθεσε υπό την Αιγίδα του ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου, επισφράγισε το υψηλό σκορ που κατέγραψε ο δείκτης ικανοποίησης των συμμετεχόντων.

Μέσα από μία μοναδική συνεδριακή εμπειρία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες διεθνώς καταξιωμένων experts καθώς και διακεκριμένων στελεχών, εταιρειών και οργανισμών από την ελληνική αγορά.

Download Presentations